Appenzeller

€ 2,90 per 100 gram
Aantal
   
Deze kaas komt uit het Appenzellerland voornamelijk rond de berg Sšntis. Het is een bergkaas gemaakt van rauwe melk. Een traditioneel recept, goede zorgen op elk moment van de dag, en een pekelbad met meer dan dertig kruiden waarvan het recept ťťn van de bestbewaarde geheimen van Zwitserland is, verlenen de Appenzeller-kaas zijn typische smaak. De kaas is lekker als dessertkaas maar zeker ook in de kaasfondue. Het geeft de kaasfondue (emmentaler en gruyere) een voller aroma.
Deel dit >
Facebook Twitter

Gerelateerde producten

Soort koe
Land Zwitserland
Melkbehandeling Rauwmelks
Smaak tbv filter vol;romig
Klasse A.O.C.
Streek Appenzel
Advies Pinot grigio Unterrebner
Vet % 48
Leeftijd 3 maanden
Smaak Volle kruidige smaak
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Kaasfondue Paul
€ 24,95
Kaaskruller Mahoniehout
€ 29,95
Tete de Moines
€ 24,95
Terug