Bresaola is genoemd naar een plaatsje in de Valtellinastreek in de provincie Lombardije (tegen de Zwitserse grens aan). Deze bresaola is ambachtelijk gezout met zeezout en natuurlijk gerijpt. Het resultaat is een bresaola met een zachte smaak. Uitstekend geschikt als voorgerecht met mierikswortel en pickels of serveren als een soort carpaccio.
BresaolaBresaolaBresaola
 

Bresaola

€ 6,00 per 100 gram
Aantal
   
Bresaola is genoemd naar een plaatsje in de Valtellinastreek in de provincie Lombardije (tegen de Zwitserse grens aan). Deze bresaola is ambachtelijk gezout met zeezout en natuurlijk gerijpt. Het resultaat is een bresaola met een zachte smaak. Uitstekend geschikt als voorgerecht met mierikswortel en pickels of serveren als een soort carpaccio.
Deel dit >
Facebook Twitter

Gerelateerde producten

Land ItaliŽ
Klasse D.O.P.
Streek Alta Valtellina
Leeftijd 18 maanden
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Desembol Walnoten
€ 6,98
Manchego viejo
€ 3,75
Valdeon
€ 2,75
Terug