Bundnerfleisch

€ 6,95 per 100 gram
Aantal
   
Bundnerfleisch of wel Viande des Grisons genoemd komt uit streek Graubunde in Zwitserland. Het is langzaam gerijpt runderhaas. Het vlees wordt eerst gezouten voor een periode van 3 a 5 weken. Na het zouten wordt het filet in hutten aan haken gehangen en mag het aldaar voor bijna een jaar verder rijpen. In de hut waar de filet rijpt wordt de temperatuur rond de 12/13 graden gehouden en verkrijgt het vlees zijn verfijnde smaak mede door de luchtstroom die via luiken binnen kan komen. Deze luchtstroom heeft zijn eigen micro-cultuur. Tijdens de gehele periode verliest het vlees de helfst van zijn gewicht. Deze verfijnde delicatessen kunt u eten als antipasti of verwerken in een mooi voorgerecht. Eet smakelijk!
Deel dit >
Facebook Twitter

Gerelateerde producten

Soort rund
Streek Graubunden
Leeftijd 1 jaar
Smaak Mooi droog, licht zoet en verfijnd aroma
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Tapas borrel
€ 39,95
Tapas luxe
€ 39,95
Tapas warm
€ 29,95
Terug