Chaource

€ 12,95 per stuk
(ong. 500g)
Aantal
   
De Chaource wordt gemaakt op basis van rauwe melk. De Chaource wordt na een langzame stremming (12 uur) gelijk in de kaasvormen gebracht. Het rijpingsproces duurt vrij kort, maar minimaal 14 dagen. De rijping vindt plaats op roggestromatten, wat de kaas zín wat gestreepte vlakke kanten geeft.
Deel dit >
Facebook Twitter
Soort koe
Land Frankrijk
Melkbehandeling Rauwmelks
Smaak tbv filter mild;vol;romig
Klasse A.O.P.
Streek Champagne-Ardenne
Advies Champagne Philliponnat brut, Bourgogne rood
Vet % 50
Leeftijd 1 maand
Smaak Langzaamrijpende kaas met een verfijnde fruitige smaak met een prettig fris zuurtje
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Blauwe Maandag
€ 17,95
Rijke stinkers
€ 39,75
Ultiem Corsica
€ 43,50
Terug