Culatello Di Zibello

€ 7,95 per 100 gram
Aantal
   
Als u uzelf echt een keer wilt verwennen zou u eens Culatello di Zibello moeten proeven. Het heeft een mooi rijpe smaak met een licht zoete toon. De Culatello mag alleen worden gemaakt van de rugspier van de heup. Daar zit het zachtste en malste deel van de varkensham. De rest van het been wordt verwerkt in wat luxere salamisoorten zoals fiocco en negronella.

Meer informatie over de lekkerste billen, klik hier
Deel dit >
Facebook Twitter
Land ItaliŽ
Klasse D.O.P.
Streek Parma
Leeftijd Min 12 maanden
Achtergrondinformatie over de Culatello zie onze blog http://pauldeboerop.wordpress.com/2012/07/12/lekkerste-billen-van-italie/
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Blauwe Maandag
€ 17,95
Mangalitsa pakket
€ 49,95
Tapas Jamon
€ 24,95
Terug