Desembol Walnoten

€ 6,98 per stuk
(ong. 500g)
Aantal
   
Twaalf jaar geleden trok de bakker van dit brood Menno 't Hoen naar Frankrijk om de geheimen van echt Frans brood te leren kennen. Hij wilde brood leren bakken zonder kleur- en smaakstoffen, chemische trucjes op een authentieke manier. De desembroden worden gebakken op molenstenen in een houtgestookte steenoven uit 1912. Dit brood krijgt nog tijd om te rijzen, soms wel 24 uur lang, waardoor de van nature in het biologische Franse meel aanwezige aroma's de kans krijgen zich volledig te ontwikkelen. Door het bakken op de stenen vloer van de oven krijgt het brood een karakteristieke, dikke korst die niet alleen knapperig is maar het brood ook beschermt tegen uitdrogen. Eenmaal dit brood gegeten wilt u geen ander brood meer. Het brood verzenden wij in bevroren staat naar u toe. Eenmaal bij u aangekomen kunt u het brood nog 5 dagen gekoeld bewaren, waarna u het op ieder gewenst moment kunt afbakken volgens meegeleverde bakinstructie (ook vermeld onder 'tapje' extra informatie).
Deel dit >
Facebook Twitter
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Geitenkaas
€ 38,95
Paul's Ultieme kazen
€ 38,95
Salami Sopresa Veneta
€ 3,35
Terug