Gorgonzola pikant

€ 2,25 per 100 gram
Aantal
   
De kaas wordt in Noord Italie gemaakt, van oudsher rond het stadje Gorgonzola, in Lombardije en Piemonte. In het dorpje 'Gorgonzola' wordt geen kaas meer gemaakt. Alle grote kaasfabrieken hebben zich gevestigd rond de grote steden. Wel is er jaarlijks het 'Sagra Nationale Gorgonzola'. Dit is een festival ter ere aan de wereldberoemde kaas. Naast de gorgonzola pikant heb je ook nog een dolce variant. De 'Dolce' is zacht en romig van structuur in tegenstelling tot deze gorgonzola pikant. Beide zijn het blauwader kazen met veel smaak en goed te gebruiken als dessertkaas en fantastisch te verwerken in vele gerechten.
Deel dit >
Facebook Twitter
Soort koe
Land Italië
Melkbehandeling Gepasteuriseerd
Smaak tbv filter vol;romig
Klasse D.O.P.
Streek Lombardije;Piemonte
Advies Prosecco extra Dry Collalto, Dindarello
Vet % 45
Leeftijd 3 maanden
Smaak Vol smakende blauwader met licht zoete ondertoon
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Basta ik wil verse pasta
€ 35,95
Geitenkaas
€ 38,95
Paul's Ultieme kazen
€ 38,95
Terug