Morbier lait cru

€ 1,75 per 100 gram
Aantal
   
Tijdens het maken van kaas, in de winter, kwam de boer erachter dat de mal van de kaas welke hij gebruikte te groot was. De kaasvorm was maar voor de helft gevuld en narrig gooide de boer de kaas weg in een bak gevuld met as. De volgende dag vond hij het toch zonde en na het proeven, besloot hij een nieuwe laag verse kaas op de met as bevlekte kaas te doen. Resultaat een heerlijke kaas die er ook nog speciaal uit ziet.

De Morbier lait cru wordt gemaakt van rauwe koemelk en komt van oorsprong uit het gelijknamige dorp Morbier in de Jura.
Deel dit >
Facebook Twitter

Gerelateerde producten

Soort koe
Land Frankrijk
Melkbehandeling Rauwmelks
Smaak tbv filter mild;romig
Klasse A.O.P.
Streek Franche-Comte
Vet % 50
Leeftijd 3 maanden
Smaak mild, aromatisch en romig

Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Dikke buiken
€ 35,95
Kaasfondue Paul
€ 24,95
Paul's Ultieme kazen
€ 38,95
Terug