Pintxos met cabrales, gegrilde ananas en pata negra (12 stuks).

Gallega media in plakjes (Spaanse brood of een baguette)
Olijfolie
Bruine bastardsuiker
Verse ananas
250 gram cabrales (Valdeon)
12 pl. Pata negra (klein)
Prikkers
Snij plakjes brood van ongeveer 3 cm dik en bak deze even om en om in de olijfolie licht bruin. Fileer de ananas (link you tube zoeken) en snij in stukjes half zo groot als broodje. Leg de stukje ananas in ruime hoeveelheid bastardsuiker  en bak deze in de koekenpan licht aan tot dat de ananas zachter wordt. Bekleed de pintxos met een plakje cabrales, drapeer daar dan een plakje pata negra op en vervolgens de ananas.
Doe als laatste een prikker door het hapje en snoep de rest van de ananas lekker op.
Deel dit >
Facebook Twitter

Origineel

cadeaus om van te watertanden

Inspiratie
Vier verschillende buitenlandse kazen voor op een kaasplank