Raclette kaas  

Raclette kaas

€ 2,25 per 100 gram
Aantal
   
Raclette is afgeleid van het woord "afschrappen" en dat is precies wat er bij de raclette gebeurt. Volgens de traditionele methode wordt een doormidden gesneden volrijpe kaas zo lang met het snijvlak tegen een open haardvuur gehouden tot de oppervlakte begint te smelten. Met de raclette wordt dan de gesmolten kaas op een gloeiend heet bord geschraapt en direct gegeten. Raclette doen je lekker met rauwe ham of spek, salami, olijven, pickles en natuurlijk lekker brood VANMENNO eten. Meestal hebben we een rauwmelkse variant uit Zwiterland in huis.
Deel dit >
Facebook Twitter

Gerelateerde producten

Soort koe
Land Frankrijk
Melkbehandeling Rauwmelks
Smaak tbv filter uitgesproken;vol;romig
Streek Franche-Comtť
Advies Chatdonnay
Vet % 50
Leeftijd 4 maanden
Smaak Volle smaak
Aanraders van Paul!
Je gekozen product gaat perfect samen met onderstaande producten. Maak het helemaal af!

Kaasfondue Paul
€ 24,95
Kaaskruller Marmer
€ 39,95
Tete de Moines
€ 24,95
Terug